RAIMOND MARAGALL

Amb instint, sentit i el seu misteri

En la matèria el ciment i en el seu us, la Núria Guinovart aconsegueix una infinitat de matisos i valors, que es tornen molt rics, fruits de la mateixa materia. Mentre es va treballant i surten nous contrastos i finures fins que el seu instint, diu prou

Mes tard, amb el seu sentit, comença a realitzar formes, sobre la matèria unes grans i fortes i amb un fons molt treballat, en fa una gran obra. Amb un sentit empíric, sense concessions, ni res. No hi ha tema, però si figuracions, volums, ratlles, equilibris, fons i primers termes. Tot sembla que va depresa, però ella, para, hi torna, insisteix i finalment amb el seu sentit, ho atura tot i allà ho deixa, no sap que ha passat, es un misteri, però hi queda una obra gran.

Penso, que en el seu art, hi ha instint, sentit, voluntat, objectiu i propòsit, per aixo sempre l’hi queda present i allà dintre. Ella torna cap afora, amb nosaltres i observem i a les hores poden entrar, en moltes altres coses, sentiments, passió, amor, melancolia, nostàlgia, interpretació, tot esta allí, allà queda la obra , amb instint, sentit i el seu misteri.

Raimond Maragall,  2012

Related Images: