Properes exposicions

 

Temple Romà – Vic

15 desembre  /  21 gener 2018

MOMENTS

Des dels orígens de la meva experiència pictòrica, he buscat el sentit més profund de les emocions, utilitzant un llenguatge de mínims.   Amb materials pesants i aspres, com és el ciment, configuro espais silenciosos, de formes subtils, articulant un discurs poètic, íntim i carregat de sentiments, que sovint al·ludeixen a paisatges imaginaris.


 

 

 

 

 

SALA PARÉS – Barcelona 

Espai 1    31 de maig / 26 de juny 2018

EQUILIBRIS

La plasticitat del vertigen. Romandre en un estat d’equilibri ha estat una constant al llarg del temps. Partint de la juxtaposició d’experiències, impressions i sensacions he desenvolupat un atles propi, equivalent poètic a les experiències de la realitat. Masses cantelludes i mal formades és situen als espais creant estranys equilibris.


 

 

 

 

QUIOSC ART GALLERY – Tremp

setembre / octubre 2018

fou oberta el Nadal de 2001 amb l’esperit de mostrar i apropar l’obra de creadors contemporanis al públic de la comarca del Pallars Jussà. Destaquen entre els seus artistes aquells que treballen amb tècniques gràfiques (litografia i gravat principalment), aquells creadors que elaboren llibres-objecte i aquells que s’apropen a una visió conceptual dins l’esfera artística dels nostres dies.
Oberts a tot tipus de propostes en el camp de l’art contemporani, alternem en el nostre espai la mostra d’artistes consagrats i mostres d’artistes novells però que per la seva qualitat són ja sòlides promeses de futur.
Disposem també d’un taller de gràfica equipat amb tòrcul calcogràfic i premsa de litografia pedra i produïm diverses edicions de litografies de diferents artistes cada any.